DRY MARTINI

(imaxe: Marcos Cancelas Dozo)

Hoxe achegámonos ata o clásico dos clásicos no mundo da coctelería: o Dry Martini. Para a súa preparación precisamos un vaso mesturador cheo de xeo. Engadimos 1 cl. de vermut seco e 5 cl. de xenebra, e removemos enérxicamente coa culleriña mesturadora. Finalmente, decoramos cunha oliva verde e, opcionalmente, cunha cortiza de limón. Ben sabido por todos é a preferencia de James Bond polo Dry Martini axitado, non removido. Pero os expertos “barmans” rexeitan esta opción, porque aporta auga á bebida, o que acaba distorsionando o que debería ser o seu sabor.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s